Restaurant Zorba

På hjørnet af Tværgade og Nygade finder du Restaurant Zorba med Silkeborgs hyggeligste gårdhave. Vi er placeret midt i hjertet af latinerkvarteret i Silkeborg, omringet af hyggelige specialbutikker.

Vi tilbyder græsk mad, drikke og atmosfære og der er også mulighed for take away.

Siden d. 1. Juli 2015 har brødrene Jacob og Jesper Niebuhr været indehavere af Restaurant Zorba. Brødrene overtog restauranten af Lone og Andreas Fergadis, som havde drevet Restaurant Zorba i 27 år.

Vi sætter stor pris på kvalitet, det skal være godt og ligetil. Vi ønsker at lave maden fra bunden, benytte så mange danske råvarer som muligt og ikke mindst støtte vores lokale producenter og leverandører.

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke og vi ønsker blot at vores gæster, får en god oplevelse hos os.

 

Ønsker du inspiration til, hvad du skal før og efter sit besøg på Zorba? Så står vi gerne til rådighed med et tip eller to.

Os på Zorba elsker nemlig at få os en dukkert i Almindsø, besøge Hede Rytmer til en kanon start på sommeren, sejle en tur med hjejlen, feste til Riverboat Jazz Festival, cykle på mountainbike i Nordskoven, handle i Silkeborgs mange specialbutikker, besøge Kedelhuset og Jysk Musik og Teaterhus til en god koncert eller stand-up, sejle i kano på Gudenåen og nå ud til en dukkert ved brillerne.

Inde på Silkeborgs Unlimiteds hjemmeside kan du finde inspiration til oplevelser events, musik, dans, koncerter, loppemarkeder, forestillinger, teater, stand-up og meget mere.

 

 

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Zorba.

Vores franske storebror og tyske lillebror

Ud over Zorba driver brødrene Jesper og Jacob Niebuhr også Evald - Brasserie & Cafe som er vores "franske storebror" og St. Michaelsberg, som er vores "tyske lillebror".

På Evald Brasserie & Cafe er køkkenet fransk inspireret med enkelte cafe-retter. Evald ligger på Papirfabrikken 10b, med Remstrup Å i forhaven. Om sommeren åbner vi op for terrassen, hvor der også er mulighed for at nyde en middag på vores bro over åen. Se mere om Evald og bestil bord på vores hjemmeside her.

Vores tyske lillebror hedder St. Michaelsberg og ligger på den travle handelsgade Søndergade 20a, her serverer vi tysk-inspireret mad og drikke. Med vores 15 fadølshaner er der noget for enhver smag og du kan få alt fra burgers, wienerschnitzel, karrywurst og scweinhaxe. Læs mere om St. Michaelsberg og bestil bord på hjemmesiden her.

Hvis vi ikke har flere pladser på Zorba, kan det være at der er plads på St. Michaelsberg eller Evald - Brasserie & Cafe

© RESTAURANT ZORBA • CVR: 2640 0422
Webdesign: Søgemedier A/SCookiepolitik
Top