Restaurant Zorba

På hjørnet af Tværgade og Nygade finder du Restaurant Zorba med Silkeborgs hyggeligste gårdhave. Vi ligger midt i hjertet af latinerkvarteret i Silkeborg, omringet af hyggelige, intime specialbutikker. 

Vi tilbyder græsk mad, drikke og atmosfære - og der er også mulighed for take away.

Vi har plantet vinstokke, et figentræ, forskellige frugter og blomster for at få en dejlig frodig gårdhave med masser af duft, smag og farver.

Ønsker du inspiration til, hvad du skal før og efter dit besøg på Zorba? Så står vi gerne til rådighed med et tip eller to.

Vi på Zorba elsker nemlig at få os en dukkert i Almindsø,tage til byens udendørskoncerter i sommerhalvåret, sejle en tur med hjejlen, feste og danse til Riverboat Jazz Festival, cykle på mountainbikes i Nordskoven, handle i Silkeborgs mange specialbutikker, besøge Kedelhuset og Jysk Musik og Teaterhus til en god koncert eller stand-up, sejle i kano på Gudenåen og nå ud til en dukkert ved brillerne.

Inde på Silkeborgs Unlimiteds hjemmeside kan du finde inspiration til oplevelser events, musik, dans, koncerter, loppemarkeder, forestillinger, teater, stand-up og meget mere.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen på Zorba.

Græsk mad, drikke og stemning

Den græske mad som vi serverer på Zorba følger sæsonens udvalg af råvarer. Vi elsker de græske klassikere såsom Mezé, Befteki, Calamares, Befteki, Souvlaki og selvfølgelig Tzatziki. Vi anbefaler at du prøver vores Mezé, da det er en rundtur i køkkenet og her får du smagt flere græske specialiteter. Mezé er nemlig det græske ord for tapas.

Se hele vores menukort her

Zorba er en Græsk-inspireret restaurant, med hyggelige omgivelser ude og inde. I sommerperioden danner vores fantastiske gårdhave rammerne om mange hyggelige frokoster, middage, selskaber og events. 

Se billeder af restaurant og gårdhave her

Vi elsker det græske køkken og den græske vin. Vi har derfor flere græske vine på kortet fra både fastland og øerne.

Vi serverer også dejlig græsk sodavand og græsk øl på flaske. 

Gennem dinnerbooking, kan du få et overskueligt overblik over ledige borde og booke dit bord 24 timer i døgnet.

 

Vores franske storebror og tyske lillebror

Ud over Zorba driver brødrene Jesper og Jacob Niebuhr også Evald - Brasserie & Cafe som er vores "franske storebror" og St. Michaelsberg, som er vores "tyske lillebror".

På Evald Brasserie & Cafe er køkkenet fransk inspireret med enkelte cafe-retter. Evald ligger på Papirfabrikken 10b, med Remstrup Å i forhaven. Om sommeren åbner vi op for terrassen, hvor der også er mulighed for at nyde en middag på vores bro over åen. Se mere om Evald og bestil bord på vores hjemmeside her.

Vores tyske lillebror hedder St. Michaelsberg og ligger på den travle handelsgade Søndergade 20a, her serverer vi tysk-inspireret mad og drikke. Med vores 15 fadølshaner er der noget for enhver smag og du kan få alt fra burgers, wienerschnitzel, karrywurst og scweinhaxe. Læs mere om St. Michaelsberg og bestil bord på hjemmesiden her.

Hvis vi ikke har flere pladser på Zorba, kan det være at der er plads på St. Michaelsberg eller Evald - Brasserie & Cafe

© RESTAURANT ZORBA • CVR: 2640 0422
Webdesign: Søgemedier A/SCookie- og privatlivspolitik
Top