Dinnerbooking

Online reservation med Dinnerbooking

Hos Restaurant Zorba er der mulighed for at reservere bord online gennem Dinnerbooking. Du får hurtigt overblik over vores ledige borde og tidspunkter, og på den måde kan du booke et bord 24 timer i døgnet og med det samme modtage en bekræftelse. Det er hurtigt, nemt og fleksibelt.

Med Dinnerbooking kan du…

  •          Få et overskueligt overblik over ledige borde
  •          Booke og reservere bord døgnet rundt
  •          Få bekræftelse med det samme
  •          Booke bord via app

Landets største restaurantsite

Dinnerbooking er Danmarks største restaurantsite, der gør det let at booke bord for både gæster og restauranter. Mere end 700 restauranter, caféer og andre madsteder er med i samarbejdet, og de håndterer en booking hvert 9. sekund døgnet rundt og mere end 12 millioner gæster hvert år.

Gavekort og tilbud

På Dinnerbookings website kan du holde med Restaurant Zorbas seneste gode tilbud, rabatter og events. Desuden kan du købe et gavekort til restauranten, så du kan overraske en helt særlig person med en lækker og smagfuld oplevelsesgave.

Inspiration til madnørden

Udover at tilbyde et overskueligt booking-system, kan du på Dinnerbooking læse gæsteanmeldelser, finde gode deals, læse spændende artikler fra restaurantverdenen og få inspiration til dit næste restaurantbesøg.  Så er du en gastronominørd eller en rigtig foodie, så er Dinnerbookings univers helt sikkert noget for dig. På deres blog kan du for eksempel læse om nye og netop åbnede restauranter, eller hvor du kan få de bedste cocktails til maden eller hvor du kan finde det bedste fra det italienske eller græske køkken.

Kontakt os omkring Dinnerbooking

Har du spørgsmål til Dinnerbooking eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os enten pr mail info@zorba-silkeborg.dk, tlf. nr. 86812155 eller kigge forbi vores restaurant på Nygade 19 i Silkeborg.

 

Book et bord på Resturant Zorba

Book bord
© RESTAURANT ZORBA • CVR: 2640 0422
Cookie- og privatlivspolitik
Top